Domov > Domácich Kutilov > 10 Webe Manager Gigabit Optických Sieti Prevodník 10 gb Prepínač 10 Gigabit Sfp+10g 10gbps 8*10000Mbps TL-ST5008F

10 Webe Manager Gigabit Optických Sieti Prevodník 10 gb Prepínač 10 Gigabit Sfp+10g 10gbps 8*10000Mbps TL-ST5008F

€1 241.08 - €1 266.41
Stav
Na sklade
Veľkosti
Množstvo
product-2
product-2
product-2
product-2

Úplný opis

Úplné 10 Gigabit Layer 3 network management prepínač TL-ST5008F

~ 8 10 Gigabit SFP+ porty

~ Podpora Micro USB port Konzoly,

~ Riadenia port

~ Podpora RIP dynamické smerovanie, statické smerovanie, proxy ARP

~ Podpora DHCP server DHCP Relay, DHCP Snooping

~Podpora štyri prvok záväzné, ARP/IP/DoS ochrany, 802.1 X overovanie

~Podpora VLAN, QoS, ACL, spanning tree, multicast, IPv6

~Podpora Web network management, CLI príkazového riadka, SNMP

popis produktu

>>TL-ST5008F je posledný úplný 10 Gigabit Layer 3 network management prepínač začala TP-LINK.Prijíma novú generáciu vysoko výkonné hardvérové a softvérové platformy, ktorá poskytuje úplné 10 Gigabit optické porty, podporuje Vrstvy 3 smerovacie protokoly, kompletné bezpečnostné mechanizmy ochrany a dokonalý Jej ACL/QoS stratégie a bohaté VLAN funkcie sú ľahko spravovať a udržiavať, a sú široko používané v oblasti malých a stredných podnikov, hotelov a areálu siete konvergencie, jadro a iné aplikácie scenáre.

>>Úplné 10G optické porty

>TL-ST5008F poskytuje 8 10G SFP+ porty na uspokojenie potrieb diaľkových optických vlákien sietí.

>>Silný podnikania možnosti spracovania

>Podpora RIP dynamický smerovací protokol, dynamicky vytvárať a aktualizovať smerovacie tabuľky a riešiť smerovanie problém malých a stredne veľkých sietí po subnetting.

>Podpora statické smerovanie.Správcovia manuálne konfigurovať smerovanie položky realizovať komunikáciu medzi rôzne sieťové segmenty, ktoré je jednoduché, efektívne a spoľahlivé.

>Podpora DHCP server priradiť IP adresy hostiteľov v sieti.

>Podpora DHCP relé, spínače v rôznych rozhraní alebo podsietí môžu tiež získať IP adresy, zníženie počtu DHCP serverov.

>Podpora proxy ARP, tak, že hosťuje v rôznych fyzikálnych sietí v rovnakej sieti, segment môže komunikovať normálne.

>Podpora IEEE 802.1 Q VLAN, MAC VLAN, protokolu, VLAN, Súkromné VLAN, používatelia môžu pružne rozdeliť VLAN podľa rôznych potrieb.

>Podpora GVRP, realizovať a dynamické distribučné, registrácia a atribút šírenie VLAN, znížiť množstvo manuálnu konfiguráciu, a zabezpečiť správnosť konfigurácie.

>Podpora VLAN siete VPN, funkcia, zapuzdrenia vonkajšie VLAN tag pre užívateľa súkromnú správu siete na verejnú sieť prístup koniec, tak, že správa nesie dva VLAN tagov prostredníctvom verejnej siete.

>Podpora QoS, podpora tri prioritné režimy založené na port, 802.1 P a DSCP a štyri frontu plánovanie algoritmov Equ, SP, WRR, SP+WRR.

>Podpora ACL, filter dátové pakety konfigurácii zodpovedajúce pravidlá, spracovateľských operácií a čas povolenia, a poskytujú flexibilné zabezpečenie kontroly prístupu stratégie.

>Podporou IGMP V1/V2 multicast protokol, podpora MLD Snooping, IGMP Snooping, a uspokojenie potrieb multi-terminal high-definition video monitorovanie a video konferencie prístup.

>Podpora IPv6, aby vyhovovali potrebám siete prechodu z IPv4 na IPv6.

>>Kompletný bezpečnostný mechanizmus ochrany

>Podpora IP adresa, MAC adresa, VLAN a port štyri-prvok záväzné filter dátové pakety.

>Podpora ARP ochranu, ochranu proti ARP spoofing a ARP povodne útoky, napríklad brána spoofing a man-in-the-middle útoky, ktoré sú bežné v lokálnych sieťach.

>Podpora IP zdroj ochranu, aby sa zabránilo nelegálnemu adresu falšovaním vrátane MAC spoofing, IP spoofing a MAC/IP spoofing.

>Podpora DoS ochrane, podpore ochrany Pôdy proti Útoku, Skenovanie SYNFIN, Xmascan, Ping Záplavy a ďalšie útoky.

>Podpora 802.1 X overovanie, zabezpečiť overenie funkcie pre LAN počítače, a kontrolovať povolenie stav kontrolovaných porty podľa overenie výsledku.

>Podpora port security, zastavenie učenia, keď počet MAC adresy sa naučil od prístavného dosiahne maximálny počet, aby sa zabránilo MAC adresu útoky a ovládanie portu sieťovej prevádzky.

>Podpora DHCP Snooping, účinne zabrániť súkromné DHCP server a zabezpečiť zákonnosť DHCP server.

>>Rôzne spoľahlivosť práv

>Podpora STP/RSTP/MSTP spanning tree protocol, eliminovať dve vrstvy, slučky a uvedomiť si, odkaz zálohy.

>Podpora spanning tree bezpečnostnú funkciu, aby sa zabránilo zariadení v spanning tree siete od utrpenia rôzne formy útokmi.

>Podpora statická agregácia a dynamická agregácia, účinne zvýšiť prepojenie pásma, uvedomiť si, vyrovnávanie zaťaženia, odkaz zálohu, a zlepšiť prepojenie spoľahlivosť.Jednoduché ovládanie a údržba

>Podpora diverzifikované správa a údržba metódy, ako je Web network management, CLI príkazového riadku (Konzoly, Telnet), SNMP (V1/V2/V3).>Podpora HTTPS, SSL V3, TLSV1, SSHV1/V2 a iných metód šifrovania, takže riadenie bezpečnejšie.>Podpora RMON, záznam systému, port, štatistiky návštevnosti, čo je výhodné pre optimalizácia siete a transformácie.

>Podpora kábel detekcie, Ping detekcie a Tracert detekcie operácie, ľahko analyzovať nepodarilo uzlov siete.>Podpora LLDP, čo je výhodné pre network management system dotaz a sudca stav komunikácie prepojenie.

>Podpora CPU monitorovanie, pamäť monitorovanie, Ping detekcie, Tracert detekcie, káblová detekcie.

Špecifikácie

>>Smerovanie

>Podpora RIP V1/V2 dynamické smerovanie

>Podpora statické smerovanie

>Podpora proxy ARP

>>DHCP

>Podpora DHCP server

>Podpora DHCP relay

>Podpora DHCP Snooping

>Podpora Option138, Option82, Option60 >>VLAN

>Podpora 4K Vlan

>Podpora 802.1 Q VLAN, MAC VLAN, Protokolu, VLAN, Súkromné VLAN

>Podpory Hosťa VLAN, Hlas VLAN >Podpora VLAN VPN (QinQ)

>Podpora GVRP protokol

>Podpory 1:1 a N:1 VLAN funkcie Mapovania

>>MAC adresu tabuľku

Špecifikácia

  • Jazyk : Čínske
  • Číslo Modelu : ST5008F
  • Pôvod : Kontinentálna Čína

Značky

ČASTO SI KÚPIL SPOLU

tento zložitý tlače vytvára zaujímavý ústredným bodom v každom priestore.zúfalý modrá a sivá medailónky bohaté prejdite upresňujú ponúknuť viac neutrálne vziať na marocký dlaždice.concord je prepasted, non tkané zmes tapetu.prepasted non tkané zmes materiálu 10.25-v opakovať, rovno zápas umývateľný a mokré strippable
mraznička chladnička chladnička nepremokavé kondenzátora j05or02sj j06kr10j fasco motor ventilátora
funkcie: ootdty vyrobené s zliatiny+keramické+plast, táto rukoväť ponúka módne prevedenie, ktoré dopĺňajú všetky kúpeľňa decor. tento wc flush rukoväť rameno, je určený na nosenie väčšinu štandardných wc nádrže od jeho univerzálnej veľkosti flush dĺžka ramena. či už moderné alebo tradičné kúpeľňa nastavenie, táto voda rukoväť
#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#59c7f9;font-family:times new .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{padding:0;margin:0;color:#333;font-size:14px;white-space:pre-wrap}#detail_decorate_root .magic-3{text-align:center;padding:0;line-height:20 px;color:#333;margin:0}#detail_decorate_root .magic-4{font-size:18px}#detail_decorate_root
◆ výhody z nehrdzavejúcej ocele kohútik: (1) nerezová oceľ materiál neobsahuje pb komponentov, je v súčasnosti jedným z bezpečných materiálov pre ľudské telo. (2) nerezové batérie, telo je vyrobené presné odlievanie procesu, a na vnútorných a vonkajších povrchoch výrobku, ktoré sú hladké a nádherné, bez zdravotných a bezpečnostných rizík. (3)
popis: špeciálny dizajn: tento praktický palete jednoduchý, moderný dizajn exteriéru a vydlabaných dno, aby mydlo, suché a čisté. praktický nástroj: praktické kúpeľňa gadget pre svoj život a prináša veľa výhod. bezpečné a trvalé: palety sú vyrobené z abs materiálu, bez hrdze, žiadna korózia, bezpečné a odolné. jednoduchá inštalácia:
funkcia ľahko sa zabránilo upchávaniu a odvodňovacie: stop potravinárske zvyšky a zabrániť upchatiu drezu, a ľahko odtekať cez tyč otvory v koši. filtre/filter: používané ako kuchyňa mozgov filtre a kuchynský drez zástrčky. odolný materiál: drez nečistôt je vyrobená z odolného nehrdzavejúca oceľ+plast a môže byť použitý na dlhú dobu.je
S7700 ovej Karty ES1D2S24SX2S (X2S SFP+)
€27 493.81 - €28 054.91
es1d2s24sx2s-24-port 10ge sfp+ rozhranie a 8-port ge sfp ovej karty (x2s, sfp+) s7700 series slúži s7700 série prepínače (s7700 pre krátke) sú high-end inteligentné smerovanie prepínače navrhnuté pre ďalšie generácie podnikové siete.na s7700 dizajn je založený na huawei je inteligentný viacvrstvové spínacie technológie poskytuje inteligentné služby, optimalizačné
smart home most drôt smart home most diaľkové ovládanie práce s tuya inteligentný život app homekit bránou hub 1.musia byť pre všetkých zigbee produkty:toto je náboj, ktorý spája rôzne zigbee inteligentné výrobky a je most,ako aj riadiace centrum pre inteligentné domy,ktoré zohráva nezastupiteľnú úlohu pre všetky zigbee produkty. 2.široká kompatibilita:zigbee
4500w multifunkčné rozprašovacie stroje vysokotlakové airless striekacia pištoľ 16 l/min elektrické farby postrekovač maľovanie obrábacie 220v špecifikácie : názov: jediná zbraň striekanie stroj model: g1180 napätie: 220v maximálny výkon: 4500w prietok: 16 l produkt festure: meď motora sprej equably silný prenosné package: jedinú
funkcia: *vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny zinku materiálu, odolné, proti-korózne a nie ľahko deformovať. *360-stupňový otočný šetrič vody, to môže splniť vaše rôzne potreby na kúpanie. *odnímateľný, žiadne nástroje, ktoré sú potrebné, je to ľahké a pohodlné pre vás vyčistiť a umyť. *odvod vody rozsah môže byť upravená špecifikácie: typ
popis: 【odolný materiál] vyzýva: slnečnica papier, držiak, vyrobený zo železa materiálu,odolné, pevné. 【funkciu] vyzýva: pultu papier úložný stojan so stabilnou základňou, elegantný. 【viacúčelovým využitím] vyzýva: tento nordic obrúsok držiteľ nemôže byť použité iba pre jedálenský stôl, ale aj pre kuchyňa, aby svoj priestor upratané
popis: ootdty úplne nové a vysokej kvality funkcia: vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, anti-hrdza, anti-korózne a odolné na použitie. výborný povrch, čierne pokovovanie technológie, nevýbušné a crack-dôkaz. vysoký tlak odolný, univerzálny g1/2 konektor pre nepriepustných. dve vhodné miesta: pre kúpeľňa
funkcie: 【otočný 4 bary] vyzýva je vybavený štyrmi nastaviteľnými uterák bary, zvýšenie priestor pre ďalšie uterák skladovanie.otočné ramená na ľahké prijať a miesto uteráky, pohodlnejšie. 【robustný materiál] vyzýva uterák, otočný stojan je vyrobený z nerezovej ocele materiál, predstavovať vysokú tvrdosť, oteruvzdorné a je odolné proti poškriabaniu.jemné
non-kontakt wc inteligentný senzor flusher automatické wc flush tlačidlo ipx5 nepremokavé odstrániť zápach jednoduchá inštalácia pre kúpeľňa atribúty produktu: napájanie typ: batérie verzia/nabíjanie verzia vonkajšie rozmery: 14 cm * 6,4 cm materiál: abs štýl: moderné a minimalistické
flexibilné stenu dosky tvarované čalúnenie stropu lepidlo photo frame pása tapety pre domáce kancelárie hotel diy dekor grsa889 funkcie: odolný materiál: tapety hraníc vložka pás je vyrobený z pe, mäkké, vysoko elastický, odolný proti nárazu, odolné, nepremokavé, olej dôkaz, ľahko sa čistí, pomáha vyzdobiť váš domov, a aby bolo teplejšie. silná
popis: 【jednoduchá inštalácia] vyzýva: faux tehla samolepky na stenu, olúpeme a lepkavé, samolepky na stenu diy tehla tapety na stenu panely, trhať zadný kryt papier a samolepiace. 【kvalitné] vyzýva: naše 3d tehla tapety vyrobené z pvc materiálu, odolné dlho použitie, ľahko sa čistí a údržba, bežné koláž, voľne diy. 【nepremokavé efekt]
wifi vonkajšie sirény alarmu podpora alarm trvanie nastavenie podpora tamper alarm nízka spotreba, 20+ dní v pohotovostnom režime s akumulátorom môžete nabiť pomocou solárnej energie napájanie: usb napájací zdroj (5v / 1a) napájané batériou (18650 batérie) bez batérie power interface: typ-c wi-fi typ: 2,4 ghz wi-fi
upozornenie pre nakupovanie: cena tovaru v našom obchode sa nemusia zahŕňať daň bodov, a tam sú dodatočné dane bodov pre fakturáciu.obráťte sa, prosím, zákaznícky servis pre detaily.nejaký tovar, a odľahlých oblastiach (napr. sin-ťiangu, tibet, hong kong, macao, taiwan, atď.) nie je možné používať.pre detaily, spýtajte sa, prosím, zákaznícky servis upraviť nákladnej
vonkajšie prenosné camping toaleta, skladacia pre auto commode cestovanie,camping, stan,pešia turistika aby pripomienka: 1. prosím, zanechajte nám správu pri objednávaní a pripomenie nám, aký druh napätia a pripojte zariadenie, ktoré potrebujete.ako viete, rôzne krajiny používajú rôzne štandardné sviečky a rôzne napätia . 2. vzhľadom na použitie